Najlepšia pizza v Bardejove
Acia: Ku každej online objednávke pizze PEPSI ZADARMO
Košík
Máme otvorené. AKCIA PEPSI k online objednávke pizze zadarmo.

11. Špenátová

Špenátová pizza Bardejov
Zaregistruj sa a máš
každú 10. pizzu ZADARMO
Vyberte si základ pizze a syr:

4,50 €
ks


Krabica + doprava ZADARMO v Bardejove.
Doprava 1.50€ pre 2 pizze: Bar. Kúpele, Bar. Zábava, B. N. Ves, Dlhá Lúka, Poštárka, Mihaľov, Mokroluh


0949 302 402
Špica Pizza Bardejov

11. Pizza Špenátová - najchutnejšia pizza v Bardejove

Hmotnosť pizze v upečenom stave je min. 400gr

Paradajkový alebo smotanový základ, syr mozzarella ,  špenát, cesnak, vajíčko.

Priemer: Ø32cm. Objednať si môžete aj veľkú rodinnú Ø50cm Špenátovú pizzu

Používame suroviny najvyššej kvality:

  • Talianske cesto vyrábame ho z pravej talianskej múky, typicky je tvorené tenkým cestom.
  • Syr Mozzarella a Eidam vyrobený v Nemecku 
  • Šunka s obsahom mäsa min. 85%
  • čerstvé šampiňóny a zeleninu
Rozvoz: Bardejov a okolie
 
Pri miesení a výrobe používame jednorázové rukavice.
 

Doprava ZADARMO platí pre Bardejov:

  • 1x pizza alebo 1x šalát - Bardejov,
  • alko/nealko v hodnote nad 8.00 eur


 min. 2 pizze alebo 1 rodinná: Dlhá Lúka, Bar. Kúpele, Bar. Nová.Ves (+1,50 €)
 min. 2 pizze alebo 1 rodinná: Mihaľov, Mokroluh (+1,50 €)
 min. 2 pizze alebo 1 rodinná: Bar. Zábava, Poštárka, Kľuš. zábava (+1,50 €)
 min. 2 pizze alebo 1 rodinná: Zlaté, Rokytov, Zborov (+3,00 €)

Hodnotenie produktu
Róbert L., Bardejov - Super pizza jedina pizza v bardejove kde si objednavam pizzu
Hodnotenia môžu pridávať iba prihlásení používatelia!
Iné produkty v kategórií
7. Vegánska

Paradajkový alebo smotanový základ, syr tofu, paradajka, kukurica, olivy, paprika.

4,00 €
 
5. Slaninová

Paradajkový alebo smotanový základ, syr mozzarella, slanina, cibuľa.

4,00 €
 
19. Siciliana

Paradajkový alebo smotanový základ, šunka, saláma, syr mozzarella, klobása, slanina, olivy.

5,20 €
 
14. Mexická

Paradajkový alebo smotanový základ, syr mozzarella, feferóny, saláma, kukurica.

4,70 €
 
Facebook