Najlepšia pizza v Bardejove
Acia: Ku každej online objednávke pizze PEPSI ZADARMO
Košík
ZATVORENÉ. Otvárame Po-Pia o 11hod. V sobotu a sviatok o 13hod. V nedeľu o 15hod

2. Šunková Ø50cm

2. Šunková Ø50cm
Zaregistruj sa a máš
každú 10. pizzu ZADARMO
Vyberte si základ pizze a syr:

8,00 €
Máme zatvorené


Krabica + doprava ZADARMO v Bardejove.
Doprava 1.50€ pre 2 pizze: Bar. Kúpele, Bar. Zábava, B. N. Ves, Dlhá Lúka, Poštárka, Mihaľov, Mokroluh


0949 302 402
Špica Pizza Bardejov

2. Veľká rodinná Pizza Šunková Ø50cm

(Prosciutto) Klasická pizza, základ tvorí šťavnatá paradajková pasta (alebo smotanový základ), ktorej chuť dopĺňa syr  a šunka

Priemer pizze Ø50cm.  Objedanť si možete aj Ø32cm Šunkovú pizzu

Používame suroviny najvyššej kvality:

  • Talianske cesto vyrábame ho z pravej talianskej múky, typicky je tvorené tenkým cestom.
  • Syr Mozzarella a Eidam vyrobený v Nemecku 
  • Bravčová šunka s obsahom mäsa min. 80%
  • čerstvé šampiňóny
 
 
Pri miesení a výrobe používame jednorazové rukavice.
 

Doprava ZADARMO platí pre Bardejov:

  • 1x pizza alebo 1x šalát - Bardejov,
  • alko/nealko v hodnote nad 8.00 eur


 min. 2 pizze alebo 1 rodinná: Dlhá Lúka, Bar. Kúpele, Bar. Nová.Ves (+1,50 €)
 min. 2 pizze alebo 1 rodinná: Mihaľov, Mokroluh (+1,50 €)
 min. 2 pizze alebo 1 rodinná: Bar. Zábava, Poštárka, Kľuš. zábava (+1,50 €)
 min. 2 pizze alebo 1 rodinná: Zlaté, Rokytov, Zborov (+3,00 €)

Hodnotenie produktu
Hodnotenia môžu pridávať iba prihlásení používatelia!
Iné produkty v kategórií
99. Podľa vlastného výberu Ø50cm

Paradajkový alebo smotanový základ + prílohy podľa Vašej chuti

6,80 €
Máme zatvorené
 
22. Leonard Ø50cm

Paradajkový alebo smotanový základ, šunka, syr, kuracie mäso, kukurica, brokolica, syr niva

10,00 €
Máme zatvorené
 
6. Vegetariánska Ø50cm

Paradajkový alebo smotanový základ, syr, cherry rajčiny, kukurica, olivy, paprika

8,00 €
Máme zatvorené
 
24. Diabolská Ø50cm

Paradajkový alebo smotanový základ, saláma, syr, klobása, kuracie mäso, kukurica, feferóny

10,00 €
Máme zatvorené
 
Facebook